Sök till nya utbildningar på Campus Varberg

Under hösten får Campus i Varberg en grundlärarutbildning när Högskolan i Borås startar ett nytt program med inriktning mot arbete på fritidshem. Utbildningen riktar sig till både yrkesverksam personal på fritidshem och nya studerande.

ANNONS

Under utbildningen kan de som är yrkesverksamma inom fritidshem men saknar behörighet arbeta kvar på sin arbetsplats som en del i utbildningen.

”Det är glädjande att vi kan utöka vårt samarbete med Högskolan i Borås kring denna utbildning och på det viset tillgodose den stora efterfrågan som finns av behörig fritidshemspersonal”, säger Maria Gustafsson, chef på Campus Varberg, i ett pressmeddelande.

Utbildningen kommer varva arbetsplatsförlagda studier med studier i skolan och bygger på att tillämpa teoretiska kunskaper i praktisk erfarenhet.

Yrkeshögskoleutbildningen till Laborant som ges i samverkan Campus Västra Skaraborg är också en nyhet i höstens utbildningsutbud. Utbildningen som sträcker sig över två år ger kompetens att arbeta som exempelvis laborant, laboratorieassistens och laboratoriebiträde.

ANNONS

Ansökan för utbildningarna är nu öppen och stänger den 15 april.

Utbildningar 2020 Campus Varberg

HÖGSKOLEPROGRAM

Sjuksköterskeprogrammet Handelsekonomiprogrammet

Studie- och yrkesvägledarprogrammet

Event Management

Förskollärarutbildning

Grundlärarutbildning med inriktning mot arbete i fritidshem

YRKESHÖGSKOLEUTBILDNINGAR

Laborant Elkonstruktör

Logistiker

Solenergiprojektör

VVS-ingenjör

Järnvägsprojektör

Komposittekniker

Mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare.NET

Byggingenjör

Drifttekniker – Biogas- och vattenrening

Energitekniker med specialisering vindkraft

ANNONS