Nu blir det ännu färre deltagare på Friskis & Svettis

Friskis & Svettis har nu beslutat att skära ner ytterligare på antalet deltagare på gympapassen.
– Vi vill visa att vi har respekt för de nya reglerna, säger verksamhetschef Mia Rolfes.

ANNONS
|

Efter de nya restriktionerna om max åtta personer vid allmänna sammankomster gör nu Friskis & Svettis i Varberg ytterligare åtgärder. Från och med den 24 november kommer de bara att ta in åtta personer i den lilla träningssalen och femton personer i den stora salen.

– Vi har beslutat att dra ner ytterligare på antalet platser. I den stora salen tar vi vanligtvis in hundra personer så nu blir det väldigt gott om plats. Vi gör det här för att det ska finnas en möjlighet för fortsatt träning för dem som vill men vi vill samtidigt markera och visa att vi bryr oss och att vi har respekt för de nya reglerna, säger verksamhetschef Mia Rolfes.

ANNONS

När nu inte lika många kommer ha möjlighet att gå på gympapassen kommer de istället att erbjudas kompensation.

– Man kommer få gå till gymmet oavsett vilket kort man har. Gymmet fortsätter vi att ha öppet som vanligt och där har vi handsprit och städar oftare.

Mia Rolfes har märkt en rejäl skillnad på antal besökande kunder efter de nya restriktionerna.

– Det verkligen tvärdog då. De som är här är väldigt bra på att hålla avstånd. Men det är klart - för verksamhetens del får ju inte det här hålla på hur länge som helst, säger hon.

Sedan tidigare har Friskis & Svettis stängt duscharna och omklädningsrummen. Det har även ställt in gruppassen för spinning och cirkelgympa.

LÄS MER:Gymmen i Varberg anpassar sig efter råden

ANNONS