Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Misstänkta tjuvar smet från Coop Forum

Polisens ställer sitt hopp på butiken övervakningsfilm.–  Vi får se vad den visar, säger Suzanne Redenfors, förundersökningsledare vid polisen i Varberg.

Vid 17.30 på måndagen plockade fyra män på sig varor från Coop Forum i Varberg. De lade stöldgodset i sina ryggsäckar, men vid kassorna tog det stopp. När en av männen skulle betala för en dricka ville kassörskan att hans kompisar skulle visa upp vad de hade i sina väskor. Männen vägrade, men butikspersonalen stod på sig och fick syn på bland annat drickyogurt och deodoranter i väskorna. De misstänkta tjuvarna slet till sist med sig ryggsäckarna och sprang från platsen. 
Enligt polisen i Varberg har de inte fått några uppgifter om att kassörskan skulle ha blivit hotad på något sätt. Polisen gick först ut med uppgifterna att männen även varit inne på systembolaget som ligger i närheten. Men polisen i Varberg har inte fått in någon ytterligare anmälan om stöld. Dock kan männen ha fastnat på varuhusets övervakningsfilm.

Polisen rubricerar händelsen som grov stöld.

Vill du ha fler nyheter och inte missa vad som händer i Varberg och Falkenberg? Följ oss på Facebook, Twitter och Instagram för att ta del av alla nyheter.

Ladda också ner vår app så att du aldrig missar senaste nytt från HN-land. Appen finns att ladda ner till både Iphone och Android.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här