Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Man slagen med batong i huvudet

En man har under natten förts till sjukhus efter att han blivit grovt misshandlad av en annan man.

Strax efter klockan 01 natten mot lördag larmades polisen till en bostad på Sörse. En man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad av en annan man, något äldre än offret.

När polisen kom till adressen var det mycket folk på platsen och situationen beskrivs av polisen som rörig. Den misshandlade mannen var där, med ett jack i huvudet. Det ska han ha fått av ett batongslag, utdelat av den misstänkte gärningsmannen.

Ytterligare en man ska ha blivit slagen med batongen, men inte lika illa. Polisen upprättade två anmälningar: en om misshandel och en om grov misshandel.

Den misstänkte gärningsmannen till de två batongslagen bor på Sörse. Polisen sökte efter honom i hans bostad under natten. Han var inte där. Polisen gjorde då en husrannsakan.

Mannen med skadan i huvudet fördes till sjukhuset i Varberg där han plåstrades om. Polisen har förhört både offer och vittnen. Man söker efter den misstänkte gärningsmannen för att kunna förhöra honom.

– Vi kommer plocka in gärningsmannen så småningom och då får vi höra hans uppgifter. Han kanske har en helt annan uppfattning om vad som hänt, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här