Man misstänkt knivskuren i centrala Varberg

En person fördes till sjukhus med en trolig knivskada i låret. Enligt polisens presstalesperson, Stefan Gustafsson, är de misstänkta gärningsmännen kända av polisen sedan tidigare.

ANNONS
|

Vid 18.15-tiden larmades polisen till Magasinsgatan i centrala Varberg med anledning av en skadad person. Polisen inledde en insats på platsen.

– En person ska vara skadad, möjligen med kniv. Flera personer ha sprungit från platsen enligt vittne, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson för region väst.

Sökte av området med hund

Polisen spärrade av gångtunneln i närheten av Hagaskolan, som går utmed Kyrkogårdsvägen parallellt med Trädlyckevägen, och sökte av området med hund. Stefan Gustafsson uppgav under kvällen att de misstänkta gärningsmännen är kända av polisen sedan tidigare.

– De här personerna som har lämnat platsen är troligen kända inom polisen. Vi har namnuppgifter och annat på dem. Vi kommer ju att kunna identifiera dem och det kommer att sluta med att de grips, säger han.

ANNONS

Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning. Den skadade mannen, som är i 30-årsåldern, ska vara förd till sjukhus med ambulans, med en trolig knivskada i låret. Mannens skadeläge är i övrigt okänt.

Ingen gripen ännu

Polisen utreder händelsen som grov misshandel. Vid 21.45-tiden på tisdagskvällen är ingen gripen.

ANNONS