Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Den 19-årige mannen misstänks ha onanerat och kletat av sperma på en av kvinnorna i framsätet.
Den 19-årige mannen misstänks ha onanerat och kletat av sperma på en av kvinnorna i framsätet.

Man kletade sperma på kvinna

Två kvinnor skulle skjutsa en berusad man hem från en fest. Då ska han ha onanerat i baksätet och kletat sperma på en av kvinnorna.

En av kvinnorna fick ett samtal från en manlig bekant en sen kväll i Varberg. Vännen undrade om hon kunde skjutsa hem en allt för berusad killkompis.

Kvinnan och hennes tjejkompis ställde upp och hämtade den 19-årige mannen i Träslövsläge. De körde mot bostadsadressen i centrala Varberg.

Mannen beskrevs av kvinnan i passagerarsätet "som en grönsak". "Han var helt tom i blicken". Men han satt hela tiden och flippade med dörrhandtaget. "Så jag satte min hand över låset", säger kvinnan i förhör.

"När vi är framme känner jag att han drar något klet på mig, både på jackan och handen". De parkerade bilen i centrala Varberg. "När jag vänder mig om ser jag att han sitter med sin penis framme och ler och ser jättenöjd ut. Då fattar jag att det inte var saliv och slem jag fått på handen", fortsätter kvinnan.

De två kvinnorna lyckades få ut mannen ur bilen. De valde senare att gå till polisen och anmäla händelsen. "Det kändes som han gjorde detta för att förnedra och kränka oss", säger kvinnan.

Den 19-årige mannen erkänner att han druckit för mycket men nekar att han ska onanerat i bilen. "Jag halvsov och var jättefull. Det finns inte en chans att jag skulle kunna ha gjort något sådant", säger han i förhör.

Mannen åtalas nu för sexuellt ofredande i Varbergs tingsrätt. Han misstänks också för ringa narkotikabrott då han ska ha haft 14,9 gram cannabis och elva gram MDMA i sin bostad vid ett tidigare tillfälle.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här