Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En lastbil körde på ett däck och orsakade ett oljeläckage på E6 i Varberg. Kort därefter krockade ytterligare en bil. Arkivbild.  Bild: Filip Landqvist
En lastbil körde på ett däck och orsakade ett oljeläckage på E6 i Varberg. Kort därefter krockade ytterligare en bil. Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Lastbil körde på däck – orsakade läckage på E6

På torsdagskvällen inträffade en olycka på E6 i höjd med Blixtorp i Varberg. Räddningstjänst och polis kallades till platsen.

Vid klockan 23.10 på torsdagskvällen inträffade en singelolycka på E6 i höjd med Blixtorp i Varberg. Räddningstjänst och polis kallades till platsen.

– Det är en lastbil som har kört på ett däck och det har i sin tur orsakat ett oljeläckage. Vi är där på plats just nu och arbetar, säger Peter Karlborg, inre befäl på räddningstjänsten i Varberg.

Enligt polisen rör det sig inte om några allvarliga personskador.

Strax efter klockan 00 under natten mot fredagen meddelade räddningstjänsten att de hade lämnat platsen. Däcket som låg på vägbanan har plockats bort.

– Det var en personbil som krockade också, men det blev bara några materiella skador på bilen, så det är tur att olyckan inte orsakade allvarligare skador än så, säger Peter Karlborg.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här