Kvinna hittades död i bostad i Varberg

En kvinna i 30-årsåldern har hittats död i en bostad i Varberg. Polisen inledde en förundersökning om misstänkt mord, men har ändrat brottsrubriceringen till vållande till annans död.

ANNONS
|

Strax före lunchtid på fredagsförmiddagen larmades polis och ambulans till en adress på Håsten i Varberg. I bostaden hittas en avliden kvinna och polisen inledde en förundersökning gällande misstänkt mord. På lördagen meddelade polisen att brottsrubriceringen ändrats från misstänkt mord till vållande till annans död.

– Efter utredningsåtgärder som gjorts under kvällen och natten så har rubriceringen ändrats. Omständigheterna omkring det lämnar vi inte ut, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

När kvinnan hittades fanns också också tre andra personer i bostaden, en man och två kvinnor. De togs med av polisen för förhör men släpptes efter åklagarbeslut. Enligt polisen finns det dock personer som är misstänkta.

ANNONS

– Det finns misstänkta personer, men ingen är frihetsberövad, säger Anna Göransson.

Polisen säger också att omständigheterna runt dödsfallet är oklara. De ska hålla nya förhör och väntar också på resultat från en rättsmedicinsk undersökning som ska fastställa dödsorsaken

– Det är en väldigt viktig del i utredningen och nu väntar vi in e resultaten, säge Anna Göranson.

Bostaden spärrades av för en kriminalteknisk undersökning på fredagen. Kvinnans anhöriga är underrättade och polisen meddelar att alla inblandade är i 30-års åldern.

ANNONS