Mannen åtalas för misshandel i Varbergs tingsrätt.
En 40-årig man misstänks för misshandel. Bild: Annika Karlbom

Kvinna flydde naken från sin lägenhet

Kvinnan blev slagen i ansiktet och inkastad i en vägg. Till slut lyckades hon fly ut naken från sin lägenhet i Varberg. Nu åtalas en 40-årig man för misshandel.

ANNONS
|

Det hela började med att kvinnan tyckte att mannen och hans sällskap betedde sig på ett otrevligt sätt. Hon knuffade till 40-åringen och ska då ha fått en smäll i ansiktet så att hon började blöda näsblod. ”Det gjorde svinont, jag blev rädd och ledsen”, säger hon i polisförhör om händelsen som utspelade sig förra året.

Sällskapet lämnade därefter kvinnans lägenhet i Varberg. Mannen återkom dock senare. Enligt kvinnan ska han blivit rasande när han upptäckt att hon kontaktat en killkompis. Han ska ha kastat en stol på henne och gett henne en örfil.

Därefter har mannen både tagit strypgrepp på henne ”så att det svartnade” och slagit henne än mer i ansiktet. Det uppger kvinnan i förhör med polisen.

ANNONS

Till sist hamnade de på toaletten. Där ska kvinnan ha kastats in i en kakelvägg och fått en sådan hård smäll att hon tappat hörseln på ena örat.

Hon berättar att hon flydde ut ur lägenheten helt naken och försökte ringa på hos grannarna men ingen öppnade. Då sprang hon ut och ropade på hjälp. Den 40-årige mannen ska då ha lämnat lägenheten och kvinnan.

Läkarundersökning visade att kvinnan fick hörselnedsättning på vänstra örat och rodnad och svullnad på näsan med näsblödning. Enligt överläkarens rapport talar skadorna på huvudet för upprepade slag.

Den misstänkte mannen förnekar att han slagit kvinnan. Han menar att han själv fick en lavett av kvinnan och att hon spottade honom i ansiktet. Därefter ska han ha lämnat lägenheten.

Han åtalas nu i Varbergs tingsrätt för misshandel.

ANNONS