Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
På Societén brukar det vara full fart på lördagar, men nu stängs all dans- och nöjesverksamhet ned. Akrivbild. Bild: Magnus Botsjö/Arkivbild
På Societén brukar det vara full fart på lördagar, men nu stängs all dans- och nöjesverksamhet ned. Akrivbild. Bild: Magnus Botsjö/Arkivbild

Ingen dans på Societén och Grappa

Varbergsrestaurangerna Societén och Grappa stänger sina dans- och nöjesverksamheter. Detta meddelades i ett pressmeddelande på måndagskvällen.

Det blir inget nöjesliv på Societén och Grappa den kommande tiden. Restaurangerna meddelade på måndagskvällen att man med omedelbar verkan stänger ned dans- och nöjesverksamheterna till följd av coronavirusets utveckling.

”Då fokus i smittbekämpningen nu ligger på att undvika folksamlingar och därigenom risk för nära kontakt mellan människor ser vi ingen möjlighet att på ett säkert sätt hålla den nämnda verksamheten igång. Vi hoppas att vår åtgärd kan hjälp till att minimera smittspridningen i detta kritiska läge som Sverige och världen just nu befinna sig i”, skriver ägarna Peter Gustafsson (Societén), Magnus Palmqvist och Fung Nung Dee (Grappa) i pressmeddelandet.

De understryker dock att all verksamhet inte är stängd, utan att man fortfarande anser att ordinarie restaurangverksamhet med mat- och barservering kan vara öppen tillsvidare.

”Så länge vi kan erbjuda våra gäster "en plats" med möjlighet till distans och under en begränsad tid så tror vi att smittorisken är minimal”, skriver de.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här