Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

H&M storsatsar i Varberg

H&M ska bygga ut sin butik i Gallerian. Bland annat tillkommer avdelningarna H&M Home och H&M Beauty.

Hallands Nyheter har vid flera tillfällen berättat att Gallerian ska byggas på med en våning under nästa år. Sedan tidigare är det klart att Clas Ohlsson ska öppna en butik. Nu är ännu en hyresgäst klar. Det är Hennes & Mauritz som ska bygga ut sin befintliga butik.

När allting är klart sommaren 2017 kommer butiken att ha ytterligare en våning. Sortimentet kommer att bli större och herravdelningen planeras att utökas. Dessutom kommer kedjans inrednings- samt kosmetikavdelning, H&M Home respektive H&M Beauty, att husera i de nya lokalerna på 2350 kvadratmeter.

– Det känns jättebra. Det är väldigt kul att de väljer att satsa i Varberg, säger Göran Borg, vd och föreningschef för Coop Varberg som äger Galleria Trädgården.

H&M finns idag i 147 butiker runt om i landet, varav 18 av dessa har H&M Home-sortimentet.

– För våra fortsatta framgångar är det viktigt att våra kunder väljer, och ser fram emot, att komma tillbaka till oss, säger Daniel Ervér, landschef för H&M Sverige, i ett pressmeddelande.

Ytterligare ett par hyresgäster är på gång inför Gallerians påbyggnad, men vilka det handlar om vill Göran Borg inte säga innan alla kontrakt är påskrivna.

Bygglov är beviljat för utbyggnaden av Gallerian. Det handlar om en bronsfärgad fasad som är rundad med stora skyltfönster i hörnet mot Västra Vallgatan.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här