Godisbilkö på torget i Varberg

Med start från Torggrillen i Varberg och vidare runt kyrkan har en 259 meter lång bilkö av godisbilar ställts upp. – Vi har slagit det gamla rekordet med sju meter, säger Lars-Eric Johansson

ANNONS
|

Lördagens vanliga torghandel i Varberg fick ett lite ovanligare inslag när svensexegänget från Hajom kom på besök. Den blivande brudgummen Samuel Lundbergs fäblessför godisbilar spelade in inär killgänget skulle bestämma aktiviteter, och det var därför de tog reda på hur lång en bilkö av Ahlgrens bilar kundebli på 15 minuter.

– Jag äter väldigt många påsar Ahlgrens i månaden så det här är fantastiskt roligt. Nu är jag redo för att gifta mig, säger Samuel Lundberg.

Ungefär 90 påsar godisbilar gick åt för att bilda den 259 meter långa bilkön. Enligt kompisen Lars-Eric Johansson har experimentet, som tagit dem flera veckor att planera, resulterat i ett nytt världsrekord.

ANNONS

– Vi kollade upp att man tidigare lyckats göra en bilkö på 252 meter på 15 minuter. Idag har vi har slagit det gamla rekordet med sju meter, säger han.

ANNONS