Fredagens cruising - avgaser, fylla och fest

Fredagskvällens cruising under Wheels & Wings i Varberg kantades av avgaser, fylla, mycket folk och självklart raggare. Men hittills är det en lugn tillställning enligt polisen.

ANNONS
|

En inledande regnskur avtog snabbt och sedan kunde cruisingen dra igång på allvar. Sämre väder än förra året stoppade inte alla dem som tagit sig ut för att se på denna stora godispåse av bilar. Folk stod längs kravallstaketet på Västra vallgatan och kikade, fotade och imponerades av alla raggarbilar som intagit stan.

Vissa människor, cruisare som publik, hade redan vid sjutiden fått lite för mycket innanför västen och polisen som patrullerade var noga med alkohol på allmän plats. En hel del alkohol hälldes ut och det spelade ingen roll om man inte hade åldern inne eller var pensionär. Alkohol på allmän plats är förbjudet och enligt polisen gällde samma regler för alla.

ANNONS

Avgaserna från bilarna vällde ut över Varberg men det var inte mycket nedskräpning och de flesta som var ute verkade vara nöjda med cruisingen på Varbergs gator.

Nu återstår att se om det håller i sig över helgen.

ANNONS