Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Flera personer är misstänkta för narkotikabrott. Arkivbild.
Flera personer är misstänkta för narkotikabrott. Arkivbild.

Flera personer misstänkta för narkotikabrott på kvällen

På fredagskvällen larmades polisen till centrala Varberg med anledning av ett misstänkt narkotikabrott. Väl på plats kände polisen en stark doft av narkotika från en lägenhet.

Det var vid klockan 17.45 på fredagskvällen som polisen larmades till en adress i centrala Varberg med anledning av ett misstänkt narkotikabrott.

– Polisen kände en stark doft av narkotika från en lägenhet och där gick man in och gjorde en husrannsakan. Inne i lägenheten anträffade man tre personer och en mindre mängd narkotika, säger Per-Alexander Treptow, polisens stationsbefäl i Varberg.

Alla tre personer, som är i 20-årsåldern, är misstänkta för narkotikabrott genom innehav och eget bruk. I nuläget är ingen av dem gripna.

I samband med det polisärendet anträffade patrullen ytterligare en person i närheten som visade tydliga tecken på narkotikapåverkan.

– Patrullen anträffade en mindre mängd narkotika på en man i 35-årsåldern. Han är också misstänkt för narkotikabrott genom innehav och eget bruk, säger Per-Alexander Treptow.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här