Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Flera fall av misshandel i natt

Under natten mot lördag upprättades sammanlagt fyra anmälningar om misshandel i Varberg. Vid ett tillfälle blev två kvinnor nedknuffade för en trappa, vid ett annat hamnade två män i bråk – och anmälde varandra.

Runt klockan 00.30, inne på Societetshuset, blev två kvinnor nedknuffade för en trappa. Enligt Per-Alexander Treptow, stationsbefäl vid polisen i Varberg, grep ordningsvakterna på platsen en man. Gripandet hävdes dock när polisen väl anlänt.

– Han hade gruffat en del med några andra invid trappan varpå de två blev nedknuffade, vilket troligtvis är varför patrullen valde att häva. I vilket fall har vi upprättat en anmälan om misshandel med två målsägare, säger Treptow.

Enligt stationsbefälet behövde ingen av de två kvinnorna sjukhusvård, även om de klagade på viss smärta.

Två anmälde varandra

Runt klockan 03.20, denna gång utanför Societetshuset, hamnade två män i bråk med varandra. Vad dispyten handlade om är inte känt, men bägge valde slutligen att anmäla varandra.

– Ja, där hade vi två personer som bråkade. Den ena ska ha fått ett knytnävsslag medan den andra hade knuffats. Det resulterade i två misshandelsfall, säger Per-Alexander Treptow.

Totalt upprättades fyra anmälningar om misshandel under natten. Att det varit så bråkigt kan ha att göra med mängden fylla, som enligt stationsbefälet varit utöver det vanliga.

– Berusningsgraden var hög i natt. Då är det lätt att folk kommer i luven med varandra, säger Per-Alexander Treptow.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här