Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Fem personer inblandade i trafikolycka i Varberg

En sidokollision inträffade i korsningen av Engelbrektsgatan och Fridhemsgatan i centrala Varberg på onsdagskvällen.

Totalt fem personer, varav två barn, var enligt räddningstjänsten inblandade i olyckan som inträffade strax innan klockan sju på onsdagskvällen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.

– Där har inträffat en sidokollision mellan två bilar med fem personer inblandade varav två är barn. Vi jobbar på för fullt just nu men något mer om skadeläget vet jag inte just nu, sa Andreas Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Väst kort efter larmet inkommit.

Drygt en halvtimme efter första larmet har alla utom en person tagit sig ut ur bilarna.

– Det sitter en person kvar i en av bilarna där man håller på att fatta beslut om hur man bäst ska hjälpa till att få ut personen. De andra hade tagit sig ut ur bilarna när vi kom dit och ingen har lastats med ambulans ännu, säger Andreas Karlsson.

Omkring tio över åtta var räddningstjänstens arbete på platsen avklarat och en person hade enligt Andreas Karlsson körts till sjukhus.

Polisen meddelar att en person klagade på nacksmärtor och därför fick avföras för kontroll till sjukhus. I övrigt rapporterades inga andra personskador.

– Jag har inga noteringar om några andra skador, en av bilarna fick bärgas från platsen, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen region Väst.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här