Bråk på fest urartade – man till sjukhus

På lördagsskvällen urartade ett bråk i samband med en fest i Karl Gustav, Varbergs kommun. Två män är misstänkta för grov misshandel.
– Sju till åtta personer hoppade på en man med sparkar och slag, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Det var vid 22.05 som polisen larmades till en tillställning i Karl Gustav med ett hundratal deltagare. En man hade blivit nedslagen och sparkad på av flera personer.

– Enligt vad han själv säger handlar det om sju till åtta personer, säger Christer Fuxborg.

Det hela ska ha börjat med att mannen bett en bilist som spelade hög musik att sänka volymen.

– Han skulle be en bil sänka musiken så de har väl stått utanför och spelat hög musik och stört den här festen. Då har någon försökt tillrättavisa dem, kanske bett dem sänka och i samband med det så inträffade ett bråk.

ANNONS

Vad som började som ett verbalt bråk blev snabbt fysiskt och mannen fick motta slag och sparkar.

När polisen sedan kom till platsen hade de misstänkta lämnat men polisen har fått in vittnesuppgifter och förhört den misshandlade mannen som kunnat namnge två personer. En man i 20-årsåldern och en i 60-årsåldern är nu misstänka för grov misshandel.

Ordföranden för motorfesten i Karl Gustav berättade under söndagsförmiddagen att det utbrutit bråk på deras camping under lördagskvällen. Om det är samma händelse kan stationsbefäl i Varberg inte svara på.

– Det står inget här om någon camping eller motorfest. Men det händer väldigt sällan något annat i Karl Gustav så det skulle det kunna vara.

Mannen fick lindrigare skador och fördes till sjukhus med ambulans.

Ingen är gripen i nuläget.

ANNONS