Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Pontus Lundahl/TT
Bild: Pontus Lundahl/TT

Bil voltade – blodig man flydde

En man i 30-årsåldern flydde efter att han voltat med bilen på väg 804 strax söder om Kungsäter i Varbergs kommun. Men polisen fick tag i honom, och han misstänks nu för en rad olika brott.

Larmet om olyckan inkom 16.10, och räddningstjänst och polis skickades till platsen.

Enligt vittnesuppgifter körde en bil ner för en brant, voltade och hamnade upp och ner. Föraren, en man med blod på byxorna, ska därefter ha sprungit från platsen med riktning Kungsäter med sällskap av två hundar. Vi tog upp jakten med hjälp av hundar och kunde till slut hitta mannen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen, och fortsätter:

– Han fick föras till sjukhus, men det rör sig troligen inte om några allvarligare skador. Han var ganska rejält påverkat, och är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott, eget bruk och vårdslöshet i trafik, säger han.

Det var en tid trafikstörningar på platsen med anledning av det inträffade, men vid 17.45-tiden kunde trafiken flyta på som vanligt igen.

Sent på kvällen kunde en kvinna på Region Hallands växel berätta att mannen lämnat sjukhuset. Någon information om skadeläget kunde hon inte ge, men hon antog att skadorna inte var av det allvarligare slaget eftersom mannen fått lämna sjukhuset.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här