Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
OBS: Bilden är tagen i ett annat sammanhang än det som beskrivs i artikeln.

Attackerades av okänd man – i duschen

En lastbilschaufför blev påhoppad och attackerad i duschen tidigt på tisdagsmorgonen av en okänd gärningsman. Händelsen inträffade på ett åkeri i Veddige.

Strax efter klockan sex på tisdagsmorgonen stod en av åkeriets lastbilschaufförer i duschen då en person kom bakifrån och slog eller högg honom i ryggen. Gärningsmannen hoppade därefter ut genom fönstret och sprang bort genom skogen.
– Han har använt någon form av tillhygge, kanske en kniv, eftersom chauffören fick ett mindre skärsår i ryggen, säger Hans Lippens, polisens presstalesman.

Skadorna var inte allvarliga men chauffören fördes till sjukhus för en ordentlig undersökning. Efter överfallet tog han kontakt med åkeriets ägare. De försökte följa efter och leta rätt på gärningsmannen utan resultat och kontaktade polisen efter en halvtimme.

Inga värdesaker saknas så enligt polisen verkar det inte handla om något rån.
Tekniker har varit på platsen och en hundpatrull har letat efter gärningsmannen. Även om han inte har hittats anser inte polisen att allmänheten behöver känna sig rädd.

Vi har varit i kontakt med åkeriet där mannen blev attackerad.
– Det känns så klart olustigt. Det ska ha varit en okänd person som hoppade på honom och ingen vet varför det blivit så, säger en företrädare för företaget.

Området är regelbundet övervakat av väktare.
– Men det är många som rör sig här så det går inte att ha kontroll till 100 %. Vi kommer givetvis ta hand om chauffören och hoppas att polisen kommer hitta den som gjorde det. Det känns olustigt att det går omkring någon sådan person, säger åkeriets företrädare.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här