Butiksägaren Jan-Olof Kryssbo tror att vinnaren kanske finns bland dem som rättar sitt 10-veckorsspel först när det är dags att förnya.
Butiksägaren Jan-Olof Kryssbo tror att vinnaren kanske finns bland dem som rättar sitt 10-veckorsspel först när det är dags att förnya.

10 miljoner väntar på sin vinnare

2-3-4-7-0-5-9. Den som har det jokernumret på sin lottokupong bör höra av sig till Svenska Spel snarast – kupongen är värd 10 miljoner kronor.

ANNONS
|

Pierre Jonsson är vinnarambassadör på Svenska Spel och väntar på att miljonvinnaren från Varberg ska ringa.

– Hittills har vi inte hört ett ord från någon om den här vinsten, säger han.

Kupongen lämnades in veckorna före jul på Allans på Göteborgsvägen. Lottospelaren har inget spelkort och därför är kvittot från Allans guld värt, tio miljoner kronor.

– Det spelkvittot får bara inte komma bort, säger Pierre Jonsson. På de som har spelkort har vi alla uppgifter och kontaktar vinnaren, de är alltid garanterade sina pengar.

Det händer att storvinster brinner inne. Någon kollar sin lottokupong och noterar att det inte blev någon vinst och glömmer bort att kolla jokerraden och helt enkelt kastar bort kvittot. Och därmed kanske 10 miljoner kronor rakt ned i papperskorgen.

ANNONS

– Vi hade en liknande vinst i Göteborg för några år sedan, på de 10 miljonerna fick vi aldrig någon vinnare, säger Pierre Jonsson.

På Allans märkte butiksägaren Jan-Olof Kryssbo viss ökning av antalet spelkunder i går. Men någon 10-miljonersvinnare har han inte hört av.

– Många av spelkunderna har tioveckorsspel och rättar sina kuponger först när det är dags att förnya spelet, säger han.

ANNONS