Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Årets annorlunda Hallifornia drar mot sitt slut

På grund av corona har årets upplaga av Hallifornia varit mycket annorlunda. Men trots alla motgångar är arrangörerna nöjda med hur det blev.

När coronaviruset slog till var det mycket som blev osäkert inför sommarens Hallifornia festival. När det till slut stod klart att det skulle bli av så var det med många säkerhetskrav som arrangörerna fick följa.

– Våra event har inte kunnat vara så stora som de varit tidigare år och vi har inte kunnat ha några foodtrucks alls. Så istället för att ha festivalen i tre dagar valde vi istället att ha minievent hela juli månad, säger arrangören Josefin Wikewand.

Nu drar juli mot sitt slut och i helgen var de sista stora eventen. När Josefin Wikewand ser tillbaka på årets festival så är hon stolt över hur man hanterat motgångarna.

– Det har inte varit helt lätt. Den allra största utmaningen har varit att inte kunna bjuda in alla människor som vill komma till eventen. Förra helgen hade vi en spelning med ett band från Unnaryd. Då var det många som hörde av sig och var ledsna att de hade missat det, men hade alla kommit så hade det inte gått. Men mycket har blivit väldigt bra också. Vi har haft en jättebra dialog med företagen som arrangerat våra minievent och med besökarna, säger Josefin Wikewand.

Framförallt är arrangörerna glada att det blev en festival trots allt.

– Jag tycker det är nåt väldigt fint att få vara en del av sommaren här i Varberg, säger Josefin Wikewand.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här