Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/19

Eminem säljer sitt hem – med brakförlust

Eminem gör sig av med en villa som varit hans sedan 2003. Rapparen ser ut att göra en brakförlust på affären.

Eminem flyttade in i jättevillan i Rochester Hills, som ligger en knapp timme med bil norr om Detroit i stjärnans hemstat Michigan, fyra år efter det stora genombrottet med The Slim Shady EP 1999. 

Halva priset

Han stod på toppen av sin karriär och betalade då enligt den amerikanska bostadssajten Trulia 4,75 miljoner dollar för villan på 1600 kvadratmeter. Det motsvarar drygt 38 miljoner svenska kronor.

LÄS MER: Filmhusets ägare står inte ut – 1000 besökare dagligen

Nu ligger huset ute till försäljning för mindre än hälften. 2 miljoner dollar vill rapparen ha för huset som säljs komplett med fem sovrum, garage med plats för fem bilar, tennisbana, pool, en egen damm och inte minst ett gästhus som enligt annonsen innehåller ett ”wild game room”. 

Vakthus ingår

Enligt Realtor.com säljs villan i ”befintligt skick” vilken kan antyda att en eventuell köpare kan räkna med ett visst renoveringsbehov.

LÄS MER: Penthouse i New York – med stuga på taket

Eminem, som fyller 45 år i höst och vars senaste soloskiva släpptes 2013, har under årens lopp gjort sig känd för sin frispråkighet och har även samlat på sig ett antal ovänner, men huruvida det är av den orsaken som huset även säljs med ett vakthus, det låter vi vara osagt.

Se bilderna på villan i galleriet ovan.