Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En man har häktats misstänkt för bland annat våldtäkt av barn, och vissa av gärningarna ska ha inträffat vid en ridskola i Sundsvalls kommun. Arkivbild.
En man har häktats misstänkt för bland annat våldtäkt av barn, och vissa av gärningarna ska ha inträffat vid en ridskola i Sundsvalls kommun. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Misstänkta sexbrott mot barn vid ridskola

En man har häktats på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande av barn. Han misstänks dessutom för två barnvåldtäkter och flera andra sexbrott mot barn, rapporterar Sundsvalls Tidning.

Brotten ska ha skett i oktober vid en ridskola i Sundsvalls kommun enligt häktningsframställan. Vid samma tid ska mannen även ha utfört en barnvåldtäkt och utnyttjat barn sexuellt på en annan plats i närområdet.

Några dagar senare misstänks mannen ha begått ytterligare en barnvåldtäkt samt ofredat och utnyttjat barn sexuellt, på olika platser i Sundsvalls kommun.

När häktningsförhandlingen nyligen hölls förnekade den misstänkte samtliga gärningar och motsatte sig häktning, skriver tidningen.