Stort intresse för rapportering om coronaläget

Aldrig har lokal journalistik varit så viktig som nu. Vi på HN:s redaktion märker det tydligt i den dagliga trafiken till vår nyhetssajt. I orostider är vårt behov av snabb och faktasäkrad information omättligt.

ANNONS
|

Vi har gjort vårt material om coronasmittan tillgängligt för alla, inte bara för våra betalande läsare, och för det har vi fått mycket uppskattning. Vi ser att när det gäller lokal information runt corona, det som påverkar dig mest som hallänning, är vi den största och viktigaste informationskällan.

Ingen vet hur länge vårt dagliga liv och samhället kommer att påverkas av smittan. För att ge dig möjlighet att få överblick och inte tappa bort viktiga nyheter startar vi en liverapport under namnet ”Senaste nytt om coronaläget i Halland” som uppdateras i takt med nyhetsutvecklingen. Där kan du i korthet följa utvecklingen i Halland.

ANNONS

Journalistik kostar pengar och vi vill försäkra oss om att våra betalande läsare får valuta för sin prenumeration. Därför kommer vi från och med nu att låsa in bakgrunder och fördjupningar som rör utvecklingen av coronapandemin. Alla direkta nyheter kommer även fortsättningsvis att vara öppna för alla.

Vill du ta del av den fördjupande bevakningen kostar det 29 kronor den första månaden. Som prenumerant får du möjlighet att ta del av våra nyhetspushar direkt i din mobiltelefon så att du snabbt kan uppdatera dig.

Naturligtvis kan du efter den första månaden fortsätta prenumerera för ordinarie pris, 119 kronor i månaden, och på så vis bidra till att Hallands Nyheter kan fortsätta leverera lokala nyheter när de behövs som bäst.

Riktig journalistik gör skillnad.

ANNONS