Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/15

Raj Kanodia ”rear” ut sitt hus i Bel Air

LYXHUSET: I Bel Air, Los Angeles har kändisarnas plastikkirurg Raj Kanodia byggt ett hus på 3 150 kvadratmeter. Nu vill han sälja det. Han la först ut det till försäljning för 1,5 miljarder kronor, men ingen nappade på huset. Därför är priset nu sänkt med flera hundra miljoner kronor.

Raj Kanodia är plastikkirurg i USA och kändisarna går gärna till honom när de vill få en fin näsa. Kändisar som Britney Spears, Kim Kardashian West, Jennifer Aniston, Ashley Simpson och Cindy Crawford, ska finnas bland hans patienter. Att operera om kändisnäsor har gjort att han haft råd att bygga ett stort lyxigt hus i Bel Air. Han ska enligt uppgift ha lagt 340 miljoner på bygget, och lägger dessutom miljoner i underhåll på det varje månad.

LÄS MER: ”Palais Vénitien” i Cannes kostar 1,2 miljarder

Lyxhuset som byggdes 2018 är till salu sen ett bra tag tillbaka – vilket man kan se på realtor.com. Först var priset 1,5 miljarder kronor, men med det priset fann han ingen köpare, så nu är det sänkt till cirka 830 miljoner kronor. Kanske har han bättre näsa för plastikoperationer än fastighetsaffärer.

Rika patienter från hela världen

I vanliga fall tar han emot rika patienter från hela världen, men pandemin har satt stopp för detta. Vilket han är ledsen över.

Han säger till The Wall Street Journal ”att han saknar sina patienter från Dubai, Abu Dabi, Saudiarabien, Qatar, Kuwait, London och Moskva. Marknaden för både fastigheter och näsoperationer är nu mer beroende av amerikanska konsumenter”.

Kanske är det brist på både utländska patienter och köpare som gjort att han nu sänkt priset rejält på sitt hem.

Raj Kanodias hus i Bel Air är på hela 3 150 kvadratmeter och har en vidunderlig utsikt. Med den storleken innehåller det en hel del. Som nio sovrum och 20 badrum. Det har även en vinkällare med plats för 2 000 flaskor, flera vardagsrum, spa med bastu, gym, biljardrum, flera kontor, bibliotek och en bar.

Möblerna ingår

Där finns också tre kök, en hemmabio, flera matsalar, walk-in- closets, gästrum och flera öppna spisar. Han ska också byggt en mottagning i bottenvåningen.

På utsidan finns en enorm uteplats med en infinity pool, flera matplatser, utomhuskök med grill och plats för loungemöbler för skönt häng. Till den lummiga trädgården har Raj Kanodia flugit in exotiska växter och träd från hans hemland, Indien.

Även om priset har sänkt med några hundra miljoner kronor, så kan det tyckas vara högt. Men det verkar som möblerna ingår i priset, så det sparar köparen iallafall en del pengar på – om man har samma smak.

Paul Nassif från ”Botched” säljer sitt hus

Ytterligare en plastikkirurg ska sälja sitt hem i Bel Air. detta enligt toptenrealestatedeals. Det är Paul Nassif, känd från tv-serien ”Botched”.

Plastikkirurgen Paul Nassif hjälpt många att har bland annat få ordning på sina näsor, hakor och bröst i tv-serien ”Botched”. Bild: Richard Shotwell
Plastikkirurgen Paul Nassif hjälpt många att har bland annat få ordning på sina näsor, hakor och bröst i tv-serien ”Botched”. Bild: Richard Shotwell

Hans hem är "bara” på 1 124 kvadratmeter och har sju sovrum och 14 badrum. Han har också pool, en utomhusbar, bastu, gym, utomhuskök, ett vinrum, kontor och en hemmabio för 12 personer.

Prislappen för hans hem är cirka 266 miljoner kronor.

Här bor Paul Nassif känd från tv-serien ”Botched”. Bild: The Agency
Här bor Paul Nassif känd från tv-serien ”Botched”. Bild: The Agency

LÄS MER: Penthouse i Tel Aviv helt inrett i guld