Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Tore Holmefalk, gruppledare för C.

”Hon har ett stort förtroende i väldigt breda lager”

Tore Holmefalk är gruppledare för C och en tänkbar efterträdare till Mari-Louise Wernersson. Han har fått allt fler uppdrag på senare år, bland annat i kommunstyrelsen och dess arbetsutskott.

– Hon berättade för mig för en vecka sedan att hon bestämt sig. Lite överraskande är det väl. Hon har ju varit ett självklart förstanamn för oss här i kommunen, säger Tore Holmefalk. 

– Det är ”Millis”  som har lett mig tillbaka in i politiken efter ett rätt långt uppehåll. Jag startade ju om det partipolitiska arbetet 2010.

Vad tycker du är hennes starka sida som politiker?

–  Jag har sett hur hon med sitt nätverk har kunnat sy ihop mycket av det som har gjort att Falkenberg lyfter på det sätt som vi gör. Vi har en fantastiskt positiv syn i kommunen där vi tillsammans jobbar framåt. Där känner jag att hon har ett stort förtroende i väldigt breda lager.

Kommer du att kandidera till att ta hennes plats inför nästa val?

– Vi har ju en nomineringsprocess inom partiet som precis har inletts. Där vet jag ju att det är förändringar på gång och förmodligen fler som inte kommer att vara med efter nästa val. Det kommer att vara en rätt spännande process. Men jag tycker det är jätteroligt med politik och kommer att fortsätta med det i Falkenberg.