Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Två män har blivit skjutna på en restaurang i Laholm under fredagskvällen. Polisen utreder händelsen som försök till mord.  Bild: Johan Nilsson/TT
Två män har blivit skjutna på en restaurang i Laholm under fredagskvällen. Polisen utreder händelsen som försök till mord. Bild: Johan Nilsson/TT

Två män skjutna i Laholm

Två män har blivit skjutna på en restaurang i Laholm under fredagskvällen. Polisen utreder händelsen som försök till mord.
– De är skjutna i foten och benet. Så det är inte livshotande, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Klockan 23.17 på fredagskvällen larmades polisen till en restaurang i Laholm. Tre personer ska ha befunnit sig inne i restaurangen när två maskerade personer kom in, och den ene började avfyra ett okänt antal skott.

– Vi fick samtal om att folk hade hört smällar och skott, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

När polis och ambulans kom till platsen påträffades två män med skottskador. Enligt polisen ska skadorna inte vara livshotande.

– De är skjutna i foten och benet, säger Göran Carlbom.

Skottlossningen ska ha inträffat inne på en pizzeria på Örtvägen.

Polisen har spärrat av platsen och håller förhör med vittnen. I nuläget har polisen inte gripit någon misstänkt. Strax efter händelsen sågs två personer springa från platsen och hoppa in i en bil, som därefter lämnade platsen. 

– Vi har lite vittnesuppgifter att gå på, men det pekar inte åt något specifikt håll än så länge. Vi har spärrat av och så får teknikerna göra sitt, säger Göran Carlbom.

De två skottskadade, en man i 55-årsåldern och en man i 20-årsålden, har förts med ambulans till sjukhus.

Polisen utreder händelsen som försök till mord.