Träffa HN och tyck till!

Kom och mingla med Hallands Nyheter i dag. Ta chansen att berätta vad du tycker om din HN och vad du vill läsa mer om.

ANNONS
|

I dag har varbergare och falkenbergare chans att träffa medarbetare från Hallands Nyheter. Mellan klockan 10.00 och 14.00 kommer delar av redaktionen finnas på plats i korsningen Torggatan-Östra Långgatan i Varberg. I Falkenberg finns vi utanför Sparbanken i korsningen vid Torggatan och Nygatan.

– Vi har under året som gått gjort flera förbättringar av papperstidningens layout och tidningens totala innehåll. Lästiden av papperstidningen har ökat och det digitala läsarengagemanget växer ständigt, vilket gäller läsningen både via dator och mobil, säger Cecilia Frisk, redaktionschef på Hallands Nyheter.

Hon kommer att finnas på plats i Varberg tillsammans med nyhetschef Marie Hebelius Svahn, försäljningschef Lindie Eliasson Lotzner och reportrarna Anna Oscarson och Fredrik Larsson.

ANNONS

I Falkenberg finnschefredaktör Viveka Hedbjörk, nyhetschef Åsa Lindqvist, sportchef Mikael Martinsson och reporter Lena Lyxell. Alla är välkomna att lämna nyhetstips och synpunkter på tidningen och hn.se.

– För att kunna göra ett ännu bättre jobb behöver vi dina tips om vad vi ska bevaka, rapportera och granska. Vi behöver helt enkelt din hjälp för att komma närmare det som sker i din omgivning och vardag! säger Cecilia Frisk.

– HN har en mycket viktig uppgift att bevaka lokala frågor, som engagerar Varbergsbor och Falkenbergsbor samt granska makthavare och beslutsfattare här i Varberg och Falkenberg.

Under de fyra timmarna kan du även testa dina kunskaper i halländska och ta del av våra prenumerationserbjudanden. HN bjuder på pepparkakor och glögg – välkomna!

ANNONS