Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/122

Skicka in din finaste vårbild och vinn pris

Våren greppar tag i oss. Då vill vi att ni visar upp era finaste och härligaste vårbilder. Ett urval av bilderna kommer att publiceras under tävlingens gång.

Vår vinterbildstävling blev en succé. Nu är det dags för vårbilderna. Och i skrivande stund, måndagen den 19 april, är det ju sommarvärme faktiskt.

Det är just nu en sprudlande tid både i naturen och bland människor. Kläder åker av, fritidsintressen testas, blommornas knoppar spricker och träden andas frisk luft.

Trots att vi är inne en tuff period som berör oss alla så spirar hoppet överallt. Det är detta hopp som vi hoppas ska avspegla i era bilder.

Bilder griper ofta tag i oss och ger upphov till båda tankar och känslor. En bild säger mer än tusen ord heter det ju. Och precis så vill vi ha det i vår tävling.

Nu vill vi se era bilder som speglar tiden fram till 9 maj. För då vill vi väl att våren ska vara över och vi ska kunna börja speja mot sommaren?

I vilket fall som helst avslutar vi tävlingen då. Söndagen den 9 maj alltså.

Om just du vill vara med och bidra ska du skicka in ditt bidrag till [email protected], alternativt tagga det med #hnvår på Instagram. För bilder som mejlas in så behöver man ange fotografens namn, adress och telefonnummer.

Ett urval av de inskickade bilderna kommer att publiceras löpande. En väl utvald HN-jury väljer sedan ut vinnarbilden.

Vad är det man vinner då, kanske du undrar? Vinsten består av ett presentkort värt 500 kronor. Det är inte fy skam!