Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Personbil körde av vägen och in i lyktstolpe

Under de tidiga morgontimmarna på söndagen larmades blåljuspersonal till en singelolycka vid E6. En personbil ska av okänd anledning ha voltat av vägen vid avfart Halmstad östra. En person fick föras med ambulans till sjukhus men kunde ett par timmar senare skrivas ut.

Olyckan inträffade vid fyra tiden på söndagen och enligt SOS alarm hade en personbil voltat av avfarten till E6an.

– Där var en personbil som körde av E6 vid östra avfarten. Bilen körde i diket och kraschade in i en lyktstolpe. Hur mycket den hade snurrat vet jag inte men den låg på sidan när vi kom fram, säger Thomas Andersson, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

Olyckan inträffade i norrgående riktning precis innan en rondell.

– Bilen hade inte kört av själva E6an. Där var en person inblandad som hade fått hjälp ur bilen innan vi kom fram. Personen fick föras med ambulans till sjukhus men skadeläget har jag inga uppgifter om, säger Thomas Andersson.

Räddningstjänsten var på plats i drygt 40 minuter för att assistera under tiden vägbanan sanerades och bilen bärgades.

Polisen meddelar att det finns ingen misstanke om något brott i samband med olyckan.

– En person kommer ur den här bilen och blöder från ansiktet, personen ska även ha klagat på nack- och ryggsmärtor. Det hela är inrapporterat som en olycka utan misstanke om brott, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson polisen region Väst.

I en kommuniké meddelade Hallands sjukhus vid nio tiden på söndagsmorgonen att personen som kom in hade lindriga skador och redan lämnat sjukhuset.