Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Johan Nilsson/TT
Bild: Johan Nilsson/TT

Personbil har voltat på E6

E6 är avstängd i båda riktningarna sedan en personbil voltat i höjd med Kvibille. En person är avförd till sjukhus, men skadeläget är oklart.

Larmet om olyckan kom in klockan 21 på söndagskvällen. En personbil har voltat och landat mellan de två körbanorna. Motorvägen stängdes av helt i både riktningarna under tiden som räddningsarbetet pågick, men ska vara helt öppen igen till 21.50.

Olyckan inträffade strax norr om avfarten till Kvibille, i norrgående riktning. Enligt rapporter från platsen ska det vara väldigt halt på E6 och det var troligtvis orsaken till olyckan.

– En person satt kvar i bilen men var vaken och talbar. Personen är lastad och avförd med ambulansen, men mycket mer vet jag inte om skadeläget. Personal på platsen säger att det är väldigt halt på E6 och Trafikverket är informerade, säger Andreas Karlsson, inre befäl hos räddningstjänsten i Halmstad.

Bilen lär inte bärgas i kväll, utan just nu pekar det åt att man låter den ligga kvar tills i morgon för att kunna bärga den när det är ljust ute. Enligt uppgift så ska diket där den ligger vara ganska djupt.