Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Man häktad för grovt knarkbrott

En 39-årig man sitter sedan några dagar häktad för grovt narkotikabrott. Mannen är folkbokförd i Halmstad men knarkbrottet ska ha skett på en gård i Laholms kommun.

Sedan tidigare har polisen i Halmstad börjat nysta i en narkotikahärva som haft sin början i Oskarström. Ett antal personer har hörts som misstänkta men endast en 50-årig man har häktats. Men från polisens grova brottsenhet vill man inte bekräfta eller förneka att detta rör sig om samma ärende.

I tisdags plockades 39-åringen in på förhör, efter samtalet med polisen blev han anhållen för grovt narkotikabrott. Brottet ska ha pågått i flera månader på en lantligt belägen fastighet i Laholms kommun.

39-åringen ställdes framför en häktningsdomare i slutet på förra veckan, då erkände han narkotikabrott av normalgraden och motsatte sig att bli inlåst i väntan på att förundersökningen har sin gång. Men förhandlingen hölls sedan bakom stängda dörrar, med hänvisning till förundersökningssekretessen. Efter en knapp timme var förhandlingen åter offentlig och 39-åringen förklarades häktad på sannolika skäl misstänkt för brottet.