Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Ulf Niklasson chefredaktör på Hallands Nyheter Bild: Annika Karlbom
Ulf Niklasson chefredaktör på Hallands Nyheter Bild: Annika Karlbom

Just nu kan du läsa HN i tre månader för en krona

1 krona för allt material på vår nyhetssajt under tre månader. Jo, det stämmer.

Ta del av erbjudandet här.

Behovet och viljan att ta del av seriös information under den här pandemin är oerhört stort. Många medieföretag vittnar om fler prenumeranter och räckviddsökningar vi inte sett på väldigt länge. Det är väldigt positivt och ett bra betyg för hela branschen, men jag är också övertygad om att väldigt många fått upp ögonen för annan kvalitativ journalistik som görs bortom coronarapporteringen.

Inte minst den med lokalt fokus.

För mig som alldeles färsk chefredaktör på Hallands Nyheter är jag oerhört stolt och glad över våra framgångar som blev extra tydlig när vi nyligen fick ta del av hur intresset för vårt innehåll utvecklats under 2020 jämfört med året innan. Framför allt gäller det den digitala utvecklingen, där vi ser enorma ökningar hos er som vill ta del av vårt innehåll i mobilen.

Nu har du som ännu inte tagit chansen möjlighet att ta del av vår nyhetssajt för bara 1 krona för tre månader.

Ta den.

Vad har du som läsare att se fram emot då?

Massor, skulle jag vilja säga.

Och är det något jag kan lova dig, så är det att allt kommer att utgå från Varberg och Falkenberg med omnejd. Det är här som är vår hemmaplan, det är här vi skall vara först och bäst på att berätta det som händer.

Vi kommer såklart att ha fullt fokus på hur pandemin utvecklats, hur vaccinationsprocessen löper på, hur det blir med besöksnäringen i sommar, hur det går för näringslivet och så är ju fotbollssäsongen i full gång. Och frågan många ställer sig, hur blir det med sommarens konserter? Osäkert är svaret just nu, men besked kommer inom kort - och det läser du såklart på hn.se.

Bland annat.

Det finns massor av mer lokalt kvalitativt material på vår nyhetssajt.

Det lovar jag dig.

Klicka här för att komma till erbjudandet.

LÄS MER: Liverapport: Senaste nytt om coronaviruset i Halland