Hur ska du fira nyår?

De flesta av oss kan nog hålla med om att 2020 är ett år att glömma. Nu blickar vi framåt. Frågan är hur falkenbergarna och varbergarna ska fira in det nya året.

ANNONS
|
Hur ska du fira nyårsafton?
Bild: Pär Lindqvist

Mona Lundqvist, Falkenberg

0
– Jag ska göra det ensam i min lägenhet. Jag handlar lite god mat och något som bubblar. Jag brukar tända lite ljus och prata i telefon med andra som befinner sig i samma situation.

Helene Stålbom, Falkenberg

0
– I dessa tider har vi inte spikat något men vi brukar fira med min syster och svåger. Vi försöker laga något extra gott. Vid tolvslaget går vi ut och kollar på fyrverkerierna. Förra året var vi på Marstrand och sa att 2020 skulle bli det bästa året. Men så blev det definitivt inte.
Bild: Pär Lindqvist

Pia Hallin, Falkenberg

0
– Jag ska åka till Gotland och fira med min dotter Moa. Det blir lugnt med god mat. Det finns ju inte så mycket att göra i dessa tider.
Bild: Håkan Johansson

Pär Zetterberg, Falkenberg

0
– Det kommer bara bli med nära och kära, middag med frugan, två barn och hunden. Vanligtvis åker vi utomlands, typ till Thailand. Jag tror vi firat här hemma en eller två gånger på 20 år. Men nu kan vi inte åka iväg.
Bild: Pär Lindqvist

Robin Ekström, Falkenberg

0
– Jag ska fira med min mamma och syrra i Falkenberg. Vi ska äta lite god mat bara. Det brukar inte bli något större firande.
Bild: Annika Karlbom

Kristin Lagerqvist, Varberg

0
– Jag och min familj ska vara i vår stuga i Dalarna. Vi ska bara äta god mat och gå långa promenader. Det blir ingen fest så den blir väl lite mer intim.
Bild: Simon Appelqvist

Stella Rad, Göteborg

0
– Jag kommer att vara hemma och ha egentid med familjen. Vi ska mysa och kanske spela spel eller titta på Ipaden tillsammans. Jag hoppas att vi kommer att äta tacos.
Bild: Karin Hartman

Lena Petersson, Varberg

0
– Detta år är väldigt speciellt så vi ska göra som rekommenderat är. Vi har beställt hem trerätters så jag och min sambo ska ha lite kalas för oss själva. Man får ju festa till det lite men det blir inget mer spännande än så.
Bild: Simon Appelqvist

Carina Norrman, Varberg

0
– Festen blev inställd. Vi skulle vara åtta men nu blir vi bara två personer. Hon jag ska fira med har redan varit sjuk så hon är grön. Min man ska jobba. Det blir trerätters och bubbel. Vi skålar på altanen och får se om det blir några fyrverkerier att kika på.
Bild: Simon Appelqvist

Håkan Rothén, Gislaved

0
– Jag ska fira här i Varberg med min käresta Tina. Vi har inte planerat något särskilt. Det blir ingen vidare fest som läget är nu. Det är skönt att vaccinet har kommit så vi kan blicka fram mot sommaren.

ANNONS