Här hittar du de mest lästa nyheterna – tisdagen 11 maj

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Lasse Didings omstridda balkong måste rivas

Turerna kring Lasse Didings murbygge började 2017 när han fick bygglov för en mur som skulle ligga innanför hans tomtgräns vid stenbrottet i Varberg. Men muren som senare byggdes ligger till viss del utanför Didings tomtgräns, och den utstickande balkongen fanns det inte heller något bygglov för. Nu har byggnadsnämnden beslutat att balkongen ska rivas.

Stort pådrag efter drunkningslarm

Vid tiotiden på tisdagsförmiddagen drogs en stor sökinsats igång på Falkvarvs område i Falkenbergs hamn. Enligt personen som ringde SOS ska ett rop på hjälps ha hörts i från området.

Stort strömavbrott i Väröbacka

580 hushåll i Väröbacka blev utan el under tisdagsmorgonen. Detta efter att en grävskopa tryckt till en högspänningskabel vid arbetet på den nya cykelbanan mellan Bua och Limabacka.

ANNONS

Man greps efter stöld i livsmedelsbutik

Ett tidningsbud larmade polisen strax efter halv fem på tisdagsmorgonen, efter att ha sett att en ruta krossats till livsmedelsbutiken Kabul Livs på Västra Vallgatan i Varberg. När polisen kom till platsen hittade de den misstänkta tjuven sovandes med en del av stöldgodset som huvudkudde.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS