Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här hittar du de mest lästa nyheterna – onsdagen 12 maj

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

Så bokar du ditt vaccin i Halland

På uppemot 50 platser i Halland kan du boka tid för vaccination mot covid-19. HN redogör allt du behöver tänka på inför din bokning på vårdcentral eller på någon av vaccinationscentralerna hos någon annan vaccinatör i Halland.

Man gick till attack mot polis i Glommen

En man bröt sig under tisdagen in i ett hus i Glommen. När polisen kom till platsen gick mannen till attack mot polisen och försökte fly från platsen. Under flykten blev mannen påkörd av en förbipasserande bil.

Wästbygg blir storägare i Hotell Västerport

Hotellets byggherre heter Hotell Västerport i Varberg AB . Fram till nu har det ägts av bolagen Casmé och Vesterhavsgruppen. Nu har Wästbygg gått in och köpt två tredjedelar av aktierna. Casmé och Vesterhavsgruppen äger resten.

Restaurangsatsning vid Solhaga stenugnsbageri

Sara Wennerström och hennes familj med maken Ante, sonen Max, 18 år och dottern Myra 16 år slog sig ner i Slöinge för drygt tio år sedan. De flyttade in i den anrika trävillan mitt i byn som de haft som sommarställe i några år. Snart öppnades Solhaga stenugnsbageri och resten är historia.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till [email protected] eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?