Flera skadade i storbråk i natt

Under natten till söndagen pågick ett storbråk i centrum. Bråket böljade fram och tillbaka och polisen hade svårt att få det hela under kontroll. Flera personer skadades varav minst en allvarligt.

ANNONS

Det var ordningsvakter på en krog i centrala Halmstad som larmade polis och ambulans. Enligt polisen hade ordningsvakterna svårt att få ordning på ett stort bråk med flera skadade som pågick på platsen. Eftersom läget är stökigt och svårt att få kontroll samlar polisen en större styrka på plats samtidigt som de börjar leta efter en bil med män som påstås ha varit drivande i bråket som ska ha lämnat platsen.

Polisen tar upp jakten på den misstänkta bilen, men på grund av alldeles för hög fart och farlig körning tvingas man avbryta jakten i höjd med Trönninge.

ANNONS

Parallellt med biljakten urartar bråket i Halmstad och sprider sig inne i centrala stan. Ordningsvakter och polis har svårt att få grepp om händelseutvecklingen. Det startar hela tiden nya bråk och till sist tvingas man också stänga av trafik på några håll.Bråket pågick under flera timmar och man tvingades kalla på förstärkning från Göteborg för att få läget under kontroll.

ANNONS