Flera fyllon ute på vägarna i natt

Marijanarökande vid Varbergs fästning och flera fyllon bakom ratten. Det var en stökig natt i Halland.

ANNONS
LocationHalland||

Vid 02.30-tiden blev en man i 35-årsåldern misshandlad på Arons väg i Falkenberg när han var på väg hem.

– Mannen fick föras med ambulans till Varbergs sjukhus med oklart skadeläge. Vi har inga misstänkta i nuläget, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Vid midnatt stoppar polisen en bil på Sperlingsgatan i Halmstad efter att den kört vingligt. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt att misstänks därför för rattfylleri.

– Han har även kört på en annan bil under den vingliga färden och misstänks därför också för avvikande från trafikolycksplats, eller smitning.

Vid 04.16 inkom ett larm om att en bil kört av E6 vid Getinge, och polis, räddningstjänst och polis tog sig till platsen.

ANNONS

– Föraren blåste positivt och misstänks därför för rattfylleri. I bilen satt också en kvinna som fördes till sjukhus med en misstänkt bruten hand.

Bilen bärgades från platsen.

Polisen påträffade vid midnatt två personer vid Varbergs fästning som misstänktes röka marijana.

– De är nu misstänkta för ringa narkotikabrott, eget bruk.

En patrull stannade och kontrollerade en bil på Norrgatan i Varberg vid midnatt. Föraren blåste positivt, och är därför nu misstänkt för rattfylleri.

Vid ett-tiden natten mot lördagen larmades polisen till Strängbetong på Järlöv i Veddige. Man påträffade där tre personer som befann sig inne på området.

De är alla nu misstänkta för försök till stöld, och en av dem är även misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

ANNONS