Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Följ den lokala valnatten på HN.se

Hallands Nyheter storsatsar på den lokala bevakningen i Varberg och Falkenberg under söndagens val.
Följ senaste nytt om valet på hn.se..
Följ senaste nytt om valet på hn.se..

När du lägger din röst i kommunvalet på söndag så avgör du bland annat vilka som kommer att hålla i plånboken för de omkring tre miljarder skattekronor som varje år kommer in i Varberg respektive Falkenberg. Du bestämmer också hur det politiska inflytande i de kommunala bolagen kommer att se ut under de kommande fyra åren.

Riksdagsvalet räknar vi med att du följer på annat håll, men i Hallands Nyheter kommer vi att storsatsa på de kommunala valen. Vi kommer att ha reportrar på plats som rapporterar från de lokala valvakorna, och vi kommer att noga följa räkningen av rösterna under kvällen och natten, distrikt för distrikt. Bevakningen pågår fram på småtimmarna.

I måndagens papperstidning kommer du att kunna läsa en hel del om hur läget såg ut på söndagskvällen – men för de senaste nyheterna rekommenderar vi att du går in på hn.se.

Och behöver du hjälp med att bestämma dig så finns naturligtvis alla våra artiklar inför valet samlade på webben. Hundratals artiklar som vi har skrivit inför valet under våren och sommaren och som har belyst allt ifrån äldreomsorg och kommunernas ekonomi till politikernas inställning gällande den lokala idrotten och kulturen.

Och glöm för all del inte att installera HN-appen på din mobiltelefon. Där blir du kontinuerligt uppdaterad genom push-notiser med senaste nytt.

Läs mer: Så ser det ut på valvakorna i Varberg

Läs mer: Hans Hoff (S): En riktig rysare