Dagens mest lästa nyheter – onsdag 10 juli

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Kvinna och barn jagades i Falkenberg – man gripen

En kvinna ska tillsammans med sitt barn ha blivit jagade av en för dem okänd man i närheten av Falkhallen. Mannen ska även haft något typ av tillhygge.

Campingen där du är omgiven av vatten på tre håll

Läget, läget, läget. På Vallsnäs camping utanför Unnaryd bor du på en halvö och har sjön på tre håll. ”Ja, det är nog platsen som är det unika här,” säger ägaren Rickard Englund som egentligen skulle bli gymnasielärare men som i stället blev campingföreståndare.

Vivabs akutåtgärd ställer till problem för företagare

Nyligen nåddes runt 2 000 företagare i Varberg och Falkenberg av Vivabs akutåtgärd – det är stopp för inlämning av ris och trä på återvinningscentraler.

– Vi påverkas avsevärt för vi hanterar dagligen flera släp med ris, säger Simon Andersson, vd för Varbergsföretaget Markplanering.

ANNONS

Kvinna stal pengar från klasskassa i Falkenberg – betalade egna räkningar

En kvinna skulle ta hand om klasskassan på drygt 20 000 kronor åt en skolklass i Falkenbergs kommun. Nu misstänks hon för att istället ha använt pengarna till att betala sina egna privata utgifter istället.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se

ANNONS