Dagens mest lästa nyheter – måndag 27 juni

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Förstbergs Handelsträdgård lägger ner – efter 170 år

Efter att ha verkat på olika platser i Varberg i över 170 år lägger Förstbergs Handelsträdgård nu ner verksamheten. Bröderna Folke och Arne har drivit företaget i 55 år.

– Det hade varit roligt att fortsätta och det känns vemodigt att det är över. Men vi har inte mycket att sätta emot. Vi blir äldre vi med, säger Folke Förstberg till Hallands Nyheter.

Brand i villa i Attorp

Under tisdagsmorgonen uppstod kraftig rökutveckling i en villa i Attorp utanför Varberg. Det var hemtjänstpersonal som upptäckte branden och lyckades få ut personen ur huset innan räddningstjänsten kom till platsen.

Alva Eriksson räddade en person ur rökfyllda huset

Alva Eriksson och Merita Sejdijaj vid Veddige hemtjänst hade precis gått på sitt arbetspass när de fick ett larm från en av sina kunder. Hör deras berättelse om den dramatiska morgonen.

ANNONS

Hammarströms fiskebod i Falkenberg öppnar i sommar

Ett godkänt bygglov, namnet är klart och på onsdag öppnar krögaren Peter Hammarström sin nya verksamhet vid Tullbrons fäste. Dock väntar han med att genomföra den stora renoveringen av fastigheten.

– Vi har byggt om nuvarande byggnad så det ska funka att servera mat och dryck, säger Peter Hammarström.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se.

ANNONS