Dagens mest lästa nyheter – torsdag 23 september

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Stall vid motorbanan kollapsade av vinden

Ett av stallen på Falkenbergs motorbana blåste på torsdagen omkull och mosades i den kraftiga vinden. Ingen häst eller människa kom till skada. ”Jag har aldrig varit med om något liknande”, säger Leea Kuusela från Finland.

Hon blir ny vd på Strandbaden i Falkenberg

Strandbaden i Falkenberg hämtar sin nya vd Jennifer Friman, 46, från en vd-tjänst inom dagligvaruhandeln. Hon bor i Båstad, har åkt tio Vasalopp, sprungit maraton och gjort två svenska klassiker.

– Det här ska bli så kul, säger hon om sitt nya jobb.

Ett steg fram för jättehus vid Grimsholmen

Nu har Länsstyrelsen i Halland fattat beslut kring det överklagade bygglovet för ett jättehus vid Grimsholmen.

Så arbetar Gekås Ullared med säkerheten

Före pandemin hade Gekås Ullared fem miljoner besökare. Det ställer krav på säkerhetsarbetet som innefattar allt från terrorattacker, stölder, våldsbrott och bränder.

ANNONS

– Vi ska se till att säkra upp för våra kunder så länge de är hos oss. Sen kan vi inte vara poliser, brandmän och ambulanssjukvårdare, säger Boris Carlsson, säkerhetschef på Gekås.

Nu ska ”Peja” Nilsson dejta i ”Bonde söker fru”

Den 64-årige sexbarnspappan Pär Eric ”Peja” Nilsson i Långås är med i årets ”Bonde söker fru”. Snart visas hans dejter i TV 4.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS