Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dagens mest lästa nyheter - onsdag 29 december

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

Halländska jägare varnas efter vargattack

En hund har dödats i en konstaterad vargattack i Överlida. Nu har länsstyrelsen gått ut med en varning till jägare i bland annat Halland.

Två unga utpekade för misshandeln vid Torggrillen

Polisen har fått både namn och foto på misstänkta personer till misshandeln vid Torggrillen. Vad gäller den fällda julgranen på torget söker polisen fler vittnen.

– Vi famlar i blindo där, säger förundersökningsledaren Thomas Alm.

Ordföranden: ”Vi kan inte betala gamla nämnders synder fullt ut”

2021 var året då flera jättehus vid kusten fick bygglov under uppmärksammade former i Falkenberg kommun. HN:s rapportering om bygglovsnämnden har skapat debatt, inte minst om det som dessa ärenden har gemensamt – att politikerna i nämnden gått emot tjänstemännen.

Frågan är hur ofta det händer? Och varför? HN:s kartläggning ger svaret.

Norrsken från Grimeton lyser upp himlen på nyårsnatten

Vid tolvslaget på nyårsafton kommer den som tittar upp i skyn se något som liknar norrsken som kommer från radiostationen Grimeton.

– Det är ett bra alternativ för djuren och miljön, och kul att ha ett så fint budskap på nyårsnatten och sprida de fina orden som konstnären har haft i åtanke när hon satte ihop verket, säger Camilla Lugnet, vd.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till [email protected] eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?