Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dagens mest lästa nyheter - måndag 15 november

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

Mordförsök filmades – utvisas från Sverige i tio år

En man blev efter ett bråk knivhuggen i ryggen på midsommardagen i Varberg. Nu döms gärningsmannen till fängelse i sex år för mordförsök. Han ska dessutom utvisas från Sverige.

Nu rivs den gamla färjeterminalen i Varberg

Nu ska alla spår av den gamla Grenåfärjan bort. Rivningen av den gamla färjeterminalen har påbörjats. Men det går inte undan och faktiskt är det ju så att en byggnad ska bevaras. Fast inte på grund av sin koppling till färjan.

Kvarteret Måsen förfaller i väntan på beslut om rivning

När hyresgästerna flyttade ut från Måsen var det ingen på Fabo som tänkte på att stänga fönsterna. Anrika kvarteret står tomt och förfaller snabbt – trots att beslut om rivning ännu inte är fattat.

Lantmännen riktar kritik mot politikernas planer

Lantmännens fastigheter byts ut mot bostäder, kontor och mindre verksamheter i kommunens fördjupande översiktsplan - trots att Lantmännen själva äger marken.

Varberg ska ta emot fler flyktingar än Falkenberg

Länsstyrelsen har beslutat om hur många nyanlända personer respektive kommun i Halland ska ta emot nästa år. – Det blev några fler än vi trodde, men vi kommer att fixa detta, säger Lama Akkache, enhetschef i Falkenberg.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till [email protected] eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?