Dagens mest lästa nyheter - fredag 5 november

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Parkeringskaos på Stortorget och i centrum

Parkeringssituationen i centrala Falkenberg är rena cirkusen för tillfället. Varje dag cirkulerar bilister runt på Stortorget och letar förgäves efter en ledig ruta. Och snart försvinner ännu fler p-platser.

Våldtäktsförsök på flicka kopplas till flera fall av olösta sexbrott

Polisen tror inte att det finns något samband mellan de två misstänkta våldtäktsförsöken i Varberg förra veckan. Samtidigt går de ut med signalement på den misstänkta gärningsmannen vid Furubergsskogen – och misstänker kopplingar till tidigare sexuella ofredanden.

Hallandshus dyrare än på Östermalm: ”Fantastiskt läge”

På de finaste gatorna på Östermalm i Stockholm får man betala upp emot 130 000 kronor per kvadratmeter. Vrakpris jämfört med ett hus i Särdal som nyligen såldes för över 15 miljoner kronor – 235 000 (!) kronor per kvadrat.

ANNONS

– Läget är fantastiskt, säger mäklaren Anette Gudmundsson Andersson.

Legendariska Cortina till salu igen

Den är mest känd för att AC/DC spelat på den minimala scenen. Men många andra kända artister har uppträtt där. Nu ligger dansbanan Cortina ute på försäljning igen.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS