Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dagens mest lästa nyheter - fredag 4 mars

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

Gekås jättebygge i Ullared klart om sju månader

Det pratas om det ”nya” hotellet i Ullared. Från Gekås perspektiv är det ”bara” hotellet. För det gamla och det nya hotellet ska bli ett och en glasad bro ska binda huskropparna samman.

Dubbla bränder i centrala Falkenberg misstänks ha varit anlagd

Under natten mot fredagen uppstod en brand i en soptunna i centrala Falkenberg. Tunnan stod utmed en vägg och polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Ett par timmar senare började en soptunna utanför polishuset att brinna.

Tvist om miljonarv – ombudet anses jävig

Falkenbergaren Ingemar Stridh anklagas för att ha gynnat Falkenbergs Roddklubb i ett testamente. Som förvaltare föreslog han att 20 miljoner i ett arv skulle gå till roddklubben – där han själv satt i styrelsen. Nu avgörs tvisten om miljonarvet i tingsrätten.

Arbetsmiljöproblem skapar personalflykt från Piva

Erfaren personal lämnar den psykiatriska intensivvårdsavdelningen i Varberg. Flera anställda och tidigare anställda ger en bild av att arbetsgivaren inte gör tillräckligt för att få bukt med problemen.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till [email protected] eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se