Dagens mest lästa nyheter - fredag 18 februari

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Nya regler: Skogsägare måste kartlägga alla fåglar innan avverkning

Anders Claesson är kritisk till att skogsägare nu måste räkna fåglar och fridlysta arter före avverkning. Han äger 90 hektar skog i Derome, och säger att Skogsstyrelsens nya bestämmelser är omöjliga att leva upp till.

Varbergs Bois lagledare Bosse Larsson fick hjärtstopp

Dramatiken var stor på Varberg Energi Arena när Varbergs Bois-spelaren Hampus Zackrisson kan ha räddat livet på lagledaren Bosse Larsson som fick hjärtstopp.

Blåst och snö när stormen Nora drar in över Halland

Helgen ser ut att inledas med ett busväder. Stormen Nora är på ingång och med den kommer starka vindar och snöfall. SMHI har utfärdat två vädervarningar som berör delar av Halland.

Falkenbergs industriman Rolf Hannell har avlidit

En av Falkenbergs största industrimän, Rolf Hannell, har avlidit i en ålder av 84 år. 1967 kom han till Falkenberg och byggde upp Hannells Industrier.

ANNONS

Intresset för tredje dosen covidvaccin har dalat

Intresset för att fylla på med en tredje dos covidvaccin verkar ha kommit av sig.

– Risken för smitta är absolut inte över, utan det är snarare så att de allra flesta nog får räkna med att de kommer att bli smittade om de inte nyligen haft covid-19, säger smittskyddsläkare Maria Ryberg Mo.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS