Dagens mest lästa nyheter - torsdag 28 oktober

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Kungaparet på besök i Halland

En dag från kungliga slottet till Halland och tillbaka. Kungaparet besökte Halland på torsdagen och hann med allt från skola, vård, turism och konst på sin endagsvisit.

Här är dyraste husen i Varberg hittills under 2021

Prisutveckling på villor i Varberg slår rekord på rekord.

– Jag har aldrig upplevt det här tempot eller den här prisutvecklingen innan, säger Charlotte Hallberg, mäklare på Bjurfors.

Skolelever kan få vänta när 65+ ska få en tredje dos

Region Hallands mobila team är ute och vaccinerar på särskilda boenden och i skolor. Men från skolornas sida upplevs planeringen rörig och med nya besked om 65+ kan det bli nya bud.

Välkommen till Tvååkers läskigaste trädgård

TV & BILDEXTRA. Halloween står för dörren och hemmen börjar fyllas med pumpor. Familjen Bäckström i Tvååker har tagit det några steg längre – i deras trädgård möts besökarna av gravstenar, talande pumpor och en skräckinjagande figur i vit mask.

ANNONS

Nu får varbergarna chansen att bli bättre på trafikregler

Att det uppstår konflikter mellan bilister och cyklister i Varberg är inget nytt. Det kan kommunens trafikavdelning skriva under på.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS