Dödssiffran för Halland är nu uppe i 34

Ytterligare två dödsfall har i dag rapporterats in till följd av covid-19 i Halland. Den totala siffran för länet är nu uppe i 34.

ANNONS
|

När Region Halland idag publicerade de senaste siffrorna över smittoläget i länet visade de att ytterligare två personer har avlidit till följd av covid-19. Ytterligare tio fall av sjukdomen har bekräftats.. Samtidigt höjer regionen ett varningens finger för att siffrorna kan komma att korrigeras och skrivas upp ytterligare till följd av det laboratoriestrul man upplevde tidigare i veckan, vilket tidningen tidigare skrivit om. Johanna Wiechel Stier är kommunikationsdirektör på Region Halland:

"Vi saknar fortfarande kliniska anmälningar över fall från helgen efter uppdateringen som laboratoriet gjorde. Detta medför att statistiken kan komma att justeras upp något när de siffrorna rapporteras in"

ANNONS

Just nu är det 30 personer i Halland som är i behov av sjukhusvård i Halland vilket är en ökning med två personer från igår. Antal fall som är i behov av intensivvård är sju, vilket är oförändrat från gårdagen.

LÄS MER:Så förklarar regionen vad Tegnell sade om Halland

ANNONS