Flera bilar i krock på E6

Flera bilar har kolliderat på E6 strax söder om Onsalamotet. Räddningstjänst är på plats tillsammans med fyra ambulanser. Vägen är helt avstängd i södergående riktning.

ANNONS
|

Strax efter klockan 15 larmades räddningstjänsten om en olycka på E6. Flera bilar har krockat i södergående riktning, strax söder om Onsalamotet.

Räddningstjänsten har skickat tre enheter till platsen. E6 är nu helt avstängd i södergående riktning.

– Det är en flerbilskrock, vägen är helt avstängd i södergående riktning. Räddningstjänsten kom precis till platsen, säger Ragnar Hjalmarsson på Trafikverkets ledningscentral.

Även fyra ambulanser är på väg. Men det är oklart om olyckan medfört några personskador.

– Det kom in som att två bilar kolliderat, men nu verkar det som att det kan vara fler, säger Sören Gustavsson på SOS Alarms händelseinformation.

ANNONS

Strax innan klockan 15.30 fanns ingen prognos för hur länge vägen ska vara avstängd. Men vid 16-tiden var räddningstjänsten klara på plats och trafiken släpptes delvis på igen. Vid 17-tiden flöt trafiken som vanligt.

Kvinna till sjukhus

En kvinna ska ha förts till sjukhus med ambulans, skadeläget är okänt. De övriga tre ambulanserna kunde återvända utan patient.

Även polisen har kallats till platsen.

– Vi är där nu, det är för tidigt att uttala sig om brottsmisstankar, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS